lundi 10 décembre 2012

Triple P

Après une grande interruption, je vais essayer de rattraper un peu mon retard. Tout d'abord, au mois d'avril, nous avons fait l'expérience du triple P: vacances de Pâques, Peinture et Parquet... Merci à toutes mes élèves de l'EOI Esplugues et  à leurs maris, copains, et enfants, tous volontaires pour nous donner un super grand coup de main!!

Després d'una gran interrupció, intentaré recuperar una mica el meu retràs. Primer de tot, el mes d'abril vam fer l'experiència de la triple P: vacances de Pasqua, Pintura i Parquet (en català, fins i tot podríem parlar de quadruple P, amb moltes pessigolles a càrrec de Mademoiselle Tiqui tiqui, anomenada Aline...). Moltes gràcies a les meves alumnes de l'EOI Esplugues i als seus marits, companys i nens, tots voluntaris per donar-nos un super cop de mà!! 


Esther et Cie sont d'abord venus nous prêter main forte pour peindre la chambre du premier étage, portes et fenêtres et des meubles de jardin. Cela m'a permis de commencer à poser le parquet. Un grand merci!


Primer Esther i company van venir per ajudar-nos a pintar l'habitació del primer pis, portes, finestres i mobles de jardí.  Això em va permetre començar a posar el parquet. Mil gràcies! 



Ensuite, c'est au tour de Maria Jose, Raúl, Ruth et David qui sont venus m'aider à charger plus de bois, à installer des lampes, à dépoussiérer le salon, à poser les plinthes... Bref, à préparer la maison pour l'emménagement futur en été... Depuis, la maison n'a pas trop changé en fait, mis à part les meubles qui sont arrivés...






Després, la Maria Jose, en Raúl, la Ruth i en David van venir per ajudar-nos a enmagatzemar més fusta, instal.lar llums, treure la pols de les parets del saló, posar sòcals... Total: a preparar la casa per la fútura mudança de l'estiu...  Desde llavors, de fet la casa no ha canviat molt, excepte els mobles que han arribat a destinació...

Ah, comme le jardin est beau au printemps!! Que bonic que és el jardí a la primavera...



Aucun commentaire: